WIGILIA FIRMOWA NA JURZE 2024
Święta i koniec roku to czas podsumowań dla wszystkich firmowych zespołów. Dlatego zapraszamy serdecznie Państwa do Hotelu Kmicic Belvedere & SPA na Uroczyste Kolacje Wigilijne dla Firm , gdzie przy lampce wina i tradycyjnym opłatku będziemy mogli pożegnać stary rok , a przy wyśmienitym karpiu i złotopotockim pstrągu w migdałach omówić zadania na nowy nadchodzący 2025 rok. Oto menu 3 Uroczystych Kolacji jakie przygotowaliśmy dla Państwa na ten wyjątkowy dzień.
UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA PRZY ŚWIECACH MENU NUMER 1
PRZYSTAWKA
- Mocarella w pomidorach w sosie Anchuan
- Barszczyk czerwony z uszkami
- Filet z Mintaja we francuskim cieście
- Ziemniaczki gotowane z zasmażaną cebulką
- Kapusta zasmażana z grzybami
- Szarlotka podana z gałką lodu oraz musem czekoladowym
POTRAWY WIGILIJNE
- Pstrąg w dzwonkach
- Tymbaliki w auszpiku
- Śledź po Staropolsku
- Ryba po Grecku
- Babeczki z łososiem
- Sałatka Jarzynowa
- Sałatka Brokułowa
- Sałatka Ogórkowa
- Jajka faszerowane grzybami
- Papryka nadziewana warzywami
- Grzybki marynowane
- Masło
- Pieczywo
NA GORĄCO SERWUJEMY:
- Żur wigilijny
KOSZT MENU 150 ZŁ/OS
UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA PRZY ŚWIECACH MENU NUMER 2
PRZYSTAWKA:
- Łosoś Norweski w kawiorze w sosie Medago
- Zupa z borowików z łazankami
- Karp smażony po parysku
- Ziemniaczki gotowane z zasmażaną cebulką
- Kapusta z groszkiem zasmażana
POTRAWY WIGILIJNE
- Pstrąg faszerowany w galarecie
- Śledź po Japońsku
- Śledź po Węgiersku
- Sałatka Jarzynowa
- Sałatka Królewska
- Ryba po Grecku
- Papryka konserwowa
- Grzybki marynowane
- Masło
- Pieczywo
- Ciasto:
- Sernik po wiedeńsku,
- Szarlotka ze świeżych jabłek z bitą śmietaną,
- Strucla makowa z bakaliami
- Patery owoców:
- Winogrona białe i czarne,
- Mandarynki,
- Banany,
- Kiwi
NA GORĄCO SERWUJEMY:
- Makiełki,
- Pierogi z kapustą i grzybami,
- Barszczyk czerwony z uszkami
KOSZT MENU 160 ZŁ/OS
UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA PRZY ŚWIECACH MENU NUMER 3
PRZYSTAWKA
- Śledź w śmietanie podany z miętą i cytryną
- Zupa z borowików z łazankami
- Pstrąg po królewsku w migdałach
- Lorettki
- Surówka z kapusty pekińskiej w sosie Balsamico
POTRAWY WIGILIJNE
- Rolada ze schabu nadziewana śliwkami
- Jajka faszerowane kawiorem
- Indyk w Maladze
- Fantazyjne babeczki TUTI – FRITTI -DI – MARE
- Jajka faszerowane kawiorem
- Rolowany boczek zapiekany w winnym aromacie
- Kurczak garnierowany warzywami
- Pasztet z indyka z żurawiną
- Rolmopsy z cebulką w winnym aromacie
- Sałatka Śledziowa
- Sałatka Ananasowa
- Sałatka Tortelini
- Papryka nadziewana warzywami
- Ciasto:
- Sernik po wiedeńsku z brzoskwinią,
- Jabłecznik ze świeżych owoców z bitą śmietaną,
- Strucla makowa z bakaliami
- Patery owoców:
- Winogron biały i czerwony,
- Banany,
- Mandarynki klementynki,
- Kiwi
NA GORĄCO SERWUJEMY:
- Łosoś grillowany podany w sosie koperkowym,
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem z grzybami,
- Kawa i herbata w dzbankach
KOSZT MENU 170 ZŁ/OS